Oldalak

2018. augusztus 16., csütörtök

Pótolható (1. fejezet)

Cím: Pótolható
Fandom: Fixer
Páros: Jey/70
Besorolás: 18+
Figyelmeztetések: slash, yaoi, PWP
LeírásJeyt elhagyja a barátnője, 70 pedig beveti magát nála.

Pótolható


70 úgy emlékezett arra az éjszakára, mintha tegnap történt volna. A szavak, amelyeket Jey valószínűleg csak az alkohol miatt ejtett ki a száján, és amelyek nem hagyták nyugodni a basszusgitárost, most még inkább eszébe ötlöttek, ahogy az énekes nemrég mindenki előtt ecsetelte rosszkedvűen, hogy a barátnője szakított vele. Állítólag nem bírta már idegekkel, hogy Jey soha nem ért rá, egyfolytában turnézgatott és tapadtak rá a csajok… mondjuk utóbbit 70 nagyon is megértette. Most azonban, hogy az énekes ismét szabad volt és nem kicsit spicces a vigasztaló italoktól, amiket a többiek belediktáltak – bár mondjuk Jey sem tiltakozott, sőt -, szóval Jey pont olyan hangulatban lehetett, ami akár kedvezhetett is a basszusgitárosnak.

A férfi azonban egyelőre nem mert lépni. Követte ugyan az énekest a közös hotelszobájukba, de annál többet nem tett, mint hogy mellette állt, ha esetleg megtántorodna vagy ilyesmi. Ő maga direkt nem is ivott többet egyetlen sörnél, bár mostanra már ezt is csak felesleges óvintézkedésnek érezte, azonban ott motoszkált benne a kérdés, hogy mi lesz, ha mégis összejön, amit szeretne. Akkor pedig jobb lesz, ha józan, mert nem akart elfeledkezni egyetlen momentumról sem.

- Huhh – huppant le Jey a kanapéra, majd a rajta hagyott, órákkal ezelőtt félig megivott pohár vízért nyúlt, és beleivott, hogy aztán elfintorodjon.

- Ez se valami hideg – állapította meg, mire 70 készségesen ugrott, hogy a hűtőből egy bontatlan, jéghideg flakon vizet varázsoljon szomjas bandatársa kezébe.

- Kösz – biccentett Jey, és lecsavarta a kupakot, majd szinte egyszerre kiitta a félliteres víz egész tartalmát. Igaz lehetett, hogy az alkohol vizet von ki a szervezetből, itt volt az élő példa rá, okoskodott magában 70, de valójában ezzel is csak a saját gondolatait akarta elterelni. Valójában nagyon is tisztában volt vele, hogy most kellene lépnie, mert ha az énekes teljesen kijózanodik, akkor már tényleg nem lesz bátorsága rámászni. Így hát visszatért a kis hűtőhöz, és magának kivett egy doboz hideg sört, majd bátorságért reménykedve beleivott.

- Nem volt elég lent? – érdeklődött Jey laposakat pislogva a bandatársára, aki vállat vont.

- Lent csak egyet ittam.

- Tényleg? – lepődött meg a másik férfi. – Azt hittem, te is többet… szóval mindvégig azt az egyet szorongattad.

70 bólintott, majd az eredeti terveivel szembemenve igyekezett egyszerre minél több italt ledönteni a torkán, mielőtt ismét megszólalt volna. Sajnos rájött, hogy közel sem annyira merész, mint azt szerette volna, már az sem érdekelte, hogy lehet, hogy tényleg berúg. Miközben ivott, magán érezte Jey vizslató tekintetét; talán tényleg gyanús volt, amit művelt, de most már mindegy volt. A férfi letette a kávézóasztalra sörösdobozt, aminek tartalma igencsak megfogyatkozott, aztán az énekes szemébe nézett.

- Te, emlékszel, mikor nemrég az egyik bárban azt mondtad, hogy… öhm, a pasik is érdekelnek?

Most Jeyen volt az elképedés sora.

- Ilyet mondtam?

Szóval tényleg nem emlékezett. 70 nem volt benne biztos, hogy ez jó-e most neki, vagy sem, mindenesetre folytatta a szöveget, amit előre megfogalmazott magában.

- Nos, igen. Kicsit sokat ittál, csak ketten voltunk, szóba került a dolog…

- Szóval ilyenekről beszélgettünk – állapította meg félig-meddig nevetve Jey. – Csak nem te is bevallottad, hogy biszex vagy?

70 kissé meglepetten pillantott fel a bandatársára; nem hitte volna, hogy ilyen simán fognak menni a dolgok. Mintha az énekes belelátott volna a fejébe, és direkt úgy alakította volna a beszélgetést, ahogy kellet… A férfi, hogy időt nyerjen, megint ivott a sörből, aminek köszönhetően kezdett kicsit kimelegedni. Vagy talán csak azért, mert zavarban volt? Mindenesetre válaszolnia kellett, ez egyértelmű volt.

- Ami azt illeti, de – válaszolta, bár nem pontosan így történt az ominózus eset, ugyanis Jey egyáltalán nem kérdezgette 70-t ilyenekről. De ha megtette volna, a basszusgitáros bizonyára őszintén felel; csend lett egy pillanatra, aztán 70 ismét felpillantott a várakozónak tűnő bandatársára, és kibökte, amit egy ideje tervezgetett.

- Szóval gondoltam megkérdem, ha már így… megint szabad vagy, hogy mit szólnál… valami kis vigasztalásféléhez.

- Tőled? – kérdezte Jey, és megnyalta az ajkait. 70 nem tudta eldönteni, hogy ez most annak a jele, hogy benne volna-e, vagy… inkább nem gondolt a másik lehetőségre, csak buzgón bólogatni kezdett. Az énekes elvigyorodott.

- Miért is ne?

70 felbátorodva, bár még kissé félszegen húzódott közelebb a másik férfihoz, és végre megtehette azt, amire már egy ideje oly erősen vágyott; hozzáérhetett, és nem csak véletlenül, egy-egy lopott pillanatra. Végigsimíthatott a farmerba burkolt combjain, a pólóba markolt a mellkasán, majd a bandatársa nyakát vette célba. Belélegezte a parfümmel, izzadsággal és alkoholgőzzel kevert illatot, ami számára izgatóbb volt minden afrodiziákumnál, és megkóstolta az érzékeny bőrt. A keze elengedte a pólót, majd alácsusszant, végigtapogatott minden négyzetcentimétert; hogy mennyire vágyott már erre, mióta először látta Jeyt póló nélkül! Apropó, póló nélkül…

70 elszakadt az énekes nyakától, és hevesen igyekezett őt megszabadítani a zavaró ruhadarabtól. Jey készségesen segített ebben; a másik férfi mohón bámult az elé táruló látványt, majd ugyancsak mohón esett neki, hogy végigcsókolja az egészet. Közben az énekes keze a hajába túrt, ez túlságosan emlékeztette 70-t egy olyan jelenetre, amit már számtalanszor elképzelt, és amiben ugyanaz történt, de a feje közben Jey ölén mozgott fel-le, fáradhatatlanul… most végre valóra válhatott. 70 egy utolsó puszit nyomott a partnere hasfalára, majd leszállva a kanapéról térdre ereszkedett az énekes lábai között, amiket Jey hívogatóan tárt még szélesebbre. A basszusgitáros megnyalta az ajkait, majd engedélyért pillantott fel az énekesre, aki biccentett. Több sem kellett 70-nak, azonnal lehúzta Jey sliccét, kigombolta a nadrágját, majd igyekezett lerángatni róla a kissé szűk szabású ruhadarabot. Megszenvedett vele, de miután az énekes maga is segített benne, a farmer nemsokára mellettük feküdt a földön, 70 pedig lelkesen simogatta teljesen keményre az alsónadrág takarásában lévő, először csak félig merev hímtagot.

Ahogy az alsónemű egyre szűkösebb lett neki, a basszusgitáros megkegyelmezett rajta, és előbújtatta belőle az énekes farkát, ami büszkén meredezett felfelé. 70 elmosolyodott, mert tudta, hogy ez neki köszönhető; lerángatta az utolsó ruhadarabot is Jeyről, majd pár percig húzogatta és csodálta a péniszt, amit már annyira szeretett volna látni. De persze nem csak látni, hanem érinteni, és kóstolni is… miután már csak az utolsó hiányzott, mint élmény, 70 nem volt rest, előrehajolt, és a szájába vette.

Nem csalódott, úgyhogy igazán lelkesen kezdett neki szopni; egy idő után a fantáziája abból a szempontból is valósággá vált, hogy a bandatársa ismét a hajába túrt. Nagyon izgató volt, hogy az énekes keze a fején van, de ennél többet akart; egy pillanatra kiköpte Jey farkát, hogy ezt elmondja.

- Nyomd rá a fejemet…

Jey szeme megcsillant, és nagyon szívesen teljesítette a kérést. Erősen visszanyomta a lábai között térdelő férfi fejét az ágyékára, 70 pedig lelkesen igyekezett minél gyorsabban ismét bekapni Jey farkát. Az énekes mintha olvasott volna a gondolataiban; már mindkét kezével a fejét fogta, és úgy mozgatta a másik férfi fejét fel-le. Amíg aztán a merevedés kissé túl mélyre ment; 70 fulladozni kezdett, szerencsére Jey erre elengedte, és hagyta, hogy a bandatársa kiköhögje magát.

- Ezt vegyem úgy, hogy még nem mélytorkoztál? – kérdezte az énekes amolyan ugrató hangnemben. 70 megtörölte a száját, mert az állán már lassan végigcsordogált a saját nyála, és felpillantott Jeyre.

- Nem igazán – vallotta be. – Mindig ez lett a vége…

- Szóval akkor próbálkoztál – állapította meg az énekes. – Ki hitte volna, hogy ekkora perverz vagy…

- Azt hittem, ez mindig is egyértelmű volt – eresztett meg egy magabiztosnak szánt mosolyt 70, mire a másik férfi felnevetett.

- Hogyne, a csajokkal. Arra álmomban sem gondoltam volna, hogy hobbid, hogy méretes dorongokat erőltetsz le a torkodon.

- Á, az nem hobbim – ellenkezett 70, miközben verni kezdte Jey farkát, csak hogy az addig se lohadjon le. – Viszont szopkodni imádom őket…

- Akkor szopj megint nagyon gyorsan, vagy úgy ráhúzom a fejed, hogy megint a torkodra megy.

- Igen, uram – dorombolta lelkesen 70, és már hajolt is rá a saját nyálától csillogó, nedves hímtagra, legnagyobb megelégedésére pedig Jey keze ismét a fején volt, hogy lenyomja, ha kell. És persze, hogy kellett, 70 pont ere vágyott… Szerencsére ezúttal már az énekes odafigyelt rá, hogy ne túl mélyre menjen a farka, így nem kellett megszakítaniuk a mindkettejük számára igencsak jó szopást.

70-nak még a saját kellemetlensége is izgató volt, hogy belefájdult az állkapcsa, és hogy sajgott a térde a kemény padlón. Nem is volt rá nagyobb bizonyíték, mint hogy nem bírta tovább, és a saját kínzóan kemény farkát kezdte simogatni a nadrágján keresztül. Kisvártatva már ez sem volt elég, úgyhogy fél kézzel igyekezett lehúzni a sliccét, és elővenni a farkát; tele szájjal nyögött fel, mikor nagy nehezen sikerült, és szőrén érhetett saját magához.

- Nyeled? – kérdezte hirtelen Jey, lazítva a kezén. 70 felemelte a fejét arra a kis időre, míg válaszolt.

- Aha.

Ennyi elég is volt; a férfi visszatért a bandatársa farkának kényeztetéséhez, és nem várta hiába a spriccet a szájába, nemsokára megkapta. Ő igyekezett ugyan becsülettel lenyelni az egészet, ahogy mondta, de egy kósza csepp mégiscsak kifolyt a szája szélén, végig az állán; 70 gyorsan lenyalta, ahogy kivette a szájából Jey farkát, majd visszatért hozzá, hogy utoljára tisztára nyalogassa. Az énekes felsóhajtott.

- Nem is gondoltam, hogy ilyen jól szopsz – állapította meg, míg 70 vigyorogva vállat vont, és leöblítette a gecit a maradék sörrel, majd visszaült a kanapéra. Jey azonnal kezelésbe vette a dolgokat, vagyis a mellette ülő férfi merevedését, míg a bal keze 70 pólója alá siklott, és az egyik mellbimbóját kezdte morzsolgatni. A basszusgitáros élvezettel sóhajtott fel, egy pillanatra lecsukta a szemét, de aztán gyorsan kinyitotta; nem akart lemaradni a képről, ahogy Jey kényezteti őt. Egymás szemébe néztek; az énekes szája szegletében egy kósza mosoly játszott, úgy tűnt, tetszik neki a helyzet. 70 teljesen elveszett ebben a mosolyban, a következő pillanatban pedig már érezte, hogy közel, nagyon közel az orgazmus.

- El fogok menni – nyögte, és igyekezett felhúzni a pólóját a hasán, nehogy lespriccelje. Jey vette a lapot, és segített ebben; ahogy lemeztelenítették 70 mellkasát, Jey arra irányította a másik férfi farkát, ami már lövellte is ki a forró anyagot. Szerencsére nem lett olyan a póló, bár a geci erősen veszélyes üzemmódba kapcsolva kezdett csordogálni lefelé, 70 ölébe, aki még nem tért egészen magához ahhoz, hogy ezt észrevegye. Szerencsére ott volt az énekes, aki előkapott egy nagy csomó zsebkendőt az asztalkán álló tartóból, és megakadályozta, hogy összekoszolódjon a basszusgitáros farmerja, aki hálás képpel pislogott rá, amint ezt felfogta.

- Legközelebb megdugsz? – érdeklődött 70 felbátorodva, mire Jey még szélesebben elmosolyodott, miközben először a saját kezét tisztogatta le, majd a maradékot a bandatársa hasáról.

- Holnap megduglak.

70 elégedetten bólintott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése